Home » Gekaarde wol laten maken bij ons in Drenthe

Duurzame manier van wolverwerking

Op maat gemaakte dekbedden

Authentieke productie van alle soorten wol

Gekaarde wol laten maken bij ons in Drenthe

Bent u op zoek naar gekaarde wol in Drenthe? Dan helpt Alles Wol in Stuifzand, nabij Hoogeveen, u graag verder! Wij zijn gespecialiseerd in wolverwerking en verwerken uw ruwe wol tot lontwol of kaardvlies, maar ook wolgaren kunt u bij ons in Drenthe laten maken. Daarnaast is het mogelijk om de wol door ons te laten wassen. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een professionele verwerking van de wol waarbij de eigenschappen behouden blijven. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit producten en een duurzame manier van wolverwerking.

Bent u geinteresseerd in onze Gekaarde wol

Gekaarde wol, wolgaren of dekbedden laten maken door ons in Drenthe

Wanneer u door Alles Wol in Drenthe gekaarde wol of wolgaren wilt laten maken, nemen wij uw werk uit handen. We zorgen er ten eerste voor dat de wol gewassen wordt. Vervolgens kaarden we de wol, zodat de vezels worden ontward en de laatste restanten vuil worden verwijderd. Na het kaarden kan de wol direct gesponnen worden. Naast dat u door ons wol kunt laten kaarden of spinnen, hebben we ook altijd verschillende soorten kaardvlies en lontwol op voorraad. Hierbij heeft u de keuze uit alpacawol of schapenwol, dat in verschillende kleuren beschikbaar is. U kunt de wol los kopen, maar u kunt er bijvoorbeeld ook een dekbed van laten maken. Zo heeft u er meteen plezier van.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u interesse in onze diensten en wilt u graag wol laten kaarden of spinnen door ons in Drenthe? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons op 06 505 75 616 of via info@alleswol.nl. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wanneer u vragen heeft, bijvoorbeeld over de tarieven die wij hanteren, neem ook dan contact met ons op. Wij helpen u graag!