Duurzame manier van wolverwerking

Op maat gemaakte dekbedden

Authentieke productie van alle soorten wol

Heeft u alpacawol om te laten spinnen? Dan stuurt u het op naar Alles Wol, dé wolspinnerij in Stuifzand. We verwerken ruwe wol tot lontwol, kaardvlies of garen. U kunt natuurlijk ook uw wol naar ons opsturen om het te laten wassen. We sturen het daarna retour, zodat u het eventueel zelf kunt kaarden en/of spinnen. Wat u ook met de wol wilt laten doen, u ontvangt gegarandeerd een kwalitatief hoogstaand product.

Wilt u uw alpacawol laten spinnen?

Stuur uw alpacawol op om het door ons te laten spinnen

Als u ruwe wol naar ons opstuurt voor wolverwerking in Drenthe, is het belangrijk dat hierin geen hooi, stro, gras, mos of uitwerpselen te vinden is. Stuur ook liever geen wol op die afkomstig is van de buik. Dit is vaak te kort en niet zo mooi, omdat de dieren meestal met hun buik in het gras liggen. Door alleen de mooiste alpacawol op te sturen om te laten spinnen, ontvangt u absoluut een prachtig eindresultaat. We verwerken daarom ook voornamelijk wol van volwassen schapen en alpaca’s. Dit komt doordat de wol van veulens erg lastig is om te verwerken.

Stuur uw wol naar ons op

Heeft u toch alpacawol van een veulen dat u wilt opsturen om te laten spinnen, bijvoorbeeld om alpaca kussens mee te vullen? Of heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de prijzen? Neem dan gerust eens contact op met ons team in Stuifzand. U bereikt ons door te bellen naar 06 505 75 616, door een e-mail te sturen naar info@alleswol.nl of door ons contactformulier in te vullen. Dan bespreken we graag de mogelijkheden met u.